Мотобола мало? Тримайте

1 вересня, о 17.00, на мотобольному стадіоні станеться ексклюзивна подія!За всю історію традиції мотоболу в нашо­му міс­ті вперше відбудеться зустріч сучасної команди «Поділля-Мотор» з леген­дарними ветеранами команди «Поділля».

Як очевидно, сучасна команда буде представлена діючими молодими гравцями, а от серед ветеранів основного складу наймолодшому гравцю буде щонайменше 60. До складу легендарного історичного «Поділля» увійдуть Сергій Шварчук (воротар), Сергій Ма­каренко, незамінний і неповторний Володимир Даниляк, а також капітан команди Віталій П’янов. На лаві запасних буде Денис Кшемін­ський. Крім того, в складі ветеранів буде ще один гравець – «темна конячка», про яку вболі­вальникам стане відомо вже під час матчу.

– Ми хочемо, щоб це було вкрай незвичне дійство. Щоб це було таке мініспортивне шоу для кам’янчан, щоб і хлопцям на передовій допомогти (через благодійні збори на матчі), а з другого боку – надихнути містян в такий важкий час і подарувати їм оптимізм, – зауважив капітан команди ветеранів Віталій П’янов. – Ми хочемо, щоб люди старшого віку на трибунах могли сказати одне одному при тому, що вони скаржаться на своє здоров’я, що на полі грають такі ж 70-річні дідусі.

Андрій РАДНЮК

 

Дійство відбудеться за сприяння БФ «МіСт» ім.Михайла Савенка, Всеукраїнської благодійної організації «Сінергікон» та ГК «Ксенія» (с.Вруб­лівці) і його керівника Галини Локай.

Залишити відповідь