Поділля-Мотор здобуває нічію і бажане місце у турнірній таблиці

29.09
Поділля-Мотор 2 : 2 Нива
(Кондратенко Вадим, Янішен; Безносик, Волошин)

Кожна гра це нерви, емоції, переживання, але вчорашня гра, була для нашої команди особливою. Вперше за багато сезонів, був шанс отримати щось більше, ніж “грамоту” за участь. Звісно, чемпіонат України з мотоболу в нинішньому сезоні, має дуже куций вигляд, адже лише три команди. Втім не забуваємо, завдяки кому взагалі відбувся цей чемпіонат, наші головні “меценати”, це ЗСУ, саме вони дають змогу існувати УКРАЇНСЬКОМУ чемпіонату.
Команда “Поділля-Мотор”, висловлює величезну вдячність усім захисникам України, у військовому однострої нині є і наші гравці, та гравці наших вчорашніх суперників. Низько вклоняємось перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя боронячи Україну. Наша команда, другий рік поспіль спрямовує 50% зборів на допомогу ЗСУ.
Гра, важко її аналізувати, адже вона вийшла дуже динамічною, доволі непередбачуваною, яскравою, і нервовою водночас. Почнемо з того, що перша атака в наші ворота, призвела до голу. Хороший удар в протихід воротарю, і розпочинаємо з прикрих цифр 0:1 на користь гостей. В ранзі доганяючих бути доволі некомфортно, адже нерви і так напружені.
Це зараз можна видихнути так сказати, що наші гравці впорались, а вчора на стадіоні, вважаєш, що дорога кожна секунда, і дуже прикро її витрачати на тримання м’яча, потрібні удари… Удари пішли, але недаремно про хлопця у воротах команди з Вишняків, говорить уся мотобольна Україна, молодець, неодноразово рятував, від здавалось би неминучого взяття воріт.
Якщо мова зайшла про воротарів, то потрібно відзначити і нашого кіпера. Найстарший гравець в команді, з проблемним коліном, з поламаним ребром, але він принаймні двічі врятував наші ворота від неминучих голів. Взагалі захист у вчорашній грі, був явно сильніший від атаки.
Я не буду розписувати голи та сам перебіг подій на мотобольному полі, у вас є змога глянути на запис трансляції. Просто відзначу, що виграти могла будь яка команда, Нива видала напевно найкращий свій матч в цьому сезоні.
Чудова організація в захисті, шалені швидкості попереду, це стало неприємним сюрпризом для наших гравців, ще відмічу, що завдяки персональній грі проти нашого лідера Владислава Мудрика, його яскрава гра, проглядалась лише поодинокими проблисками. Через це, найактивнішим в атаці нашої команди, став Вадим Кондратенко. Він боровся за кожен м’яч, як і інші наші гравці, але чи то вдача була вчора на його стороні, чи то просто міцна нога, з більшості силової боротьби, він виходив переможцем.
На третю перерву команди пішли за рахунку 2:2, нас цей результат влаштовував, суперників ні, тому четвертий період став найнапруженішим. Але захист обох команд впорався на відмінно, що і дозволило зафіксувати фінальний результат 2:2, що для нашої команди, стало ПЕРЕМОГОЮ у боротьбі за друге місце.
Хочу відмітити беззаперечний факт, що незважаючи на нервовість гри, вона була абсолютно не агресивною. Суперники подякували один одному за гру, за відсутність грубощів, за можливість показати красу мотоболу.
Підсумовуючи гру та її результат, констатую, що якість гри нашої команди була на трієчку, а результат на четвірку. В домашній грі потрібно було перемагати, але Нива зіграла супер грамотно саме тактично, і перший швидкий гол сприяв тому, що сценарій гри, який писали у Вишняках, більше був втілений у життя, ніж наш.
Нашим хлопцям великий респект, за те, що зуміли довести гру до потрібного нам рахунку. Однозначно хлопці заслужили ті срібні медалі, порадували вболівальників, які незважаючи на дощ протягом усієї гри, прийшли, підтримали, пораділи разом з командою.
Сезон закінчено, його підсумки та роздуми щодо наступного сезону, будуть викладені окремим дописом.
А нині вітаємо чемпіонів “Дружбу” з Мачух, срібних призерів “Поділля-Мотор” з Кам’янця Подільського та справді хорошу команду Нива з Вишняків.
Вболівальникам дякуємо, що ви були, є, і будете, адже саме заради вас команди виїжджають на поле.

 
Вячеслав Грушковський

Фото і текст зі сторінки Поділля-Мотора у фейсбуці

Залишити відповідь