Поділля-Мотор дало бій, але не більше

15.09 Кам’янець-Подільский

Поділля-Мотор 1 : 4 Дружба
(Мудрик; Мироненко-2, Жиденко, Пузик)

У першому періоді Геращенко не зарахував чистий гол у ворота Дружба.

Текст про матч зі сторінки Поділля-Мотора у фейсбуці

Вчора відбулась вирішальна гра, в чемпіонаті України з мотоболу. Місцева команда Поділля-Мотор, приймала гостей з села Мачухи Полтавської області.
До цієї гри Поділля були другими, Дружба з Мачух на першому місці. Тобто доля золотих нагород, мала вирішитись саме вчора.
Дружба є діючим чемпіоном, вони мають найновішу техніку в своєму розпорядженні, в їх складі найсильніші, найдосвідченіші гравці серед граючих нині в Україні. Поділля-Мотор, могло протиставити, жагу до перемоги, молодість, та вболівальницьку підтримку. Все це і було на мотобольному полі.
В першу чергу потрібно подякувати тим вболівальникам, які незважаючи на не зовсім сприятливу погоду, прийшли на стадіон. Нагадуємо, що при вході вболівальники власноруч заповнювали скриньки благодійних внесків. які будуть розподілені між підтримкою місцевої мотобольної команди, та ЗСУ, потрібно придбати один важливий “девайс” для 8 полку ССО. Зібрали вчора 30192 гривні, щиро вам усім дякуємо!
Щодо гри, то вона могла скластися і по іншому, чим в результаті вийшло. Суддя з Полтавщини не зарахував гол у ворота Дружби в першому періоді. Об’єктивно, навіть відео та фото докази після гри, не можуть стовідсотково стверджувати, що гол був, хоча 80 на 20 на користь забитого гола, але це моє упереджене бачення цієї ситуації.
Чи міг наш гол змінити перебіг гри? Звісно, що міг, Дружба і так після першого періоду занервувалась, навіть майже завжди спокійний Сергій Пузик, був незадоволений діями своєї команди, про Івана Тарана годі було і говорити.
Але гол не зарахували, а далі в другому періоді Дружба додала обертів і забила тричі, ми змогли відповісти голом красенем від Влада Мудрика, і на велику перерву команди пішли за рахунку 1:3.
В третьому періоді гості ще раз розписались в наших воротах, і рахунок набув вигляду 1:4, так він і протримався до кінця гри.
Але аналізуючи цю гру, не можна оминути того факту, що вкотре Дружба грає в максимально грубій манері, хамство, як до суперників, так і по відношенню до арбітрів, в тому числі і до судді, якого вони привезли з собою. Обоє арбітрів не приборкали грубість Дружби, хоча це і не дивно, адже цього зробити не може ніхто, кілька років поспіль. Гравців Дружби “підтримала” і їх делегація, поведінка копіювала команду на полі.
Чи вплинуло це все на перебіг подій на полі? Беззаперечно. Але чи мало це вирішальне значення для виявлення переможця? Ні, поясню чому.
Наша команда має великі проблеми з воротарями, через різні причини, у ворота довелось стати Вадиму Топалі, який проводив свій перший офіційний матч, і тут одразу такий грізний суперник. Щодо якості його гри, то відзначу, майже все що летіло у самого воротаря, він відбивав, а все що летіло повз нього але у рамку воріт, перетворилось у забиті Дружбою голи.
Польові гравці нашої команди зіграли на своєму рівні, але вище голови підскочити не змогли. По результатам голосування в нашому телеграм-каналі, вболівальники визначили кращим в складі Поділля, Владислава Мудрика.
Воротар суперників однозначно може занести вчорашню гру собі у актив, принаймні 4-5 разів, він своїми діями рятував команду гостей від пропущеного гола.
Сподобались авторі дублів в складі Дружби, Алан Мироненко та Сергій Пузик, технічно, з думкою, хороша гра. Що стосується інших, вони або не запам’яталися зовсім, або запам’яталися грубощами, неадекватністю, та суперечками на полі.
Якби не грубощі, нахабство та неадекватність, привітали би Дружбу з заслуженою перемогою, а так лише констатуємо її факт.
Далі в нас вирішальна гра, але вже за друге місце в чемпіонаті, проти Ниви з села Вишняки, тієї такі Полтавської області. Гра відбудеться 29 вересня о 16:00, на нашому мотобольному стадіоні.

Залишити відповідь