Восход 5 : 3 Колос

18.08 Восход 5 : 3 Колос
(Волошин, Костюк, Лазаренко-3; Зимовець Валерій-3)

Восход грав без передматчевих тренувань і без Павловського. То ж половину першого періоду гравці постійно помилися і згадували, як приймати м’яч і грати у точний пас. Але потім гра, як то кажуть, пішла і Сергій Волошин випадково відкрив рахунок, коли м’яч після передачі відскочив від мотоцикла гравця Колоса і залетів у ворота. Ну а далі пристрілявся Лазаренко і показав, як має грати володар Кубку України. Удачи у ніжні у верхні кути, і навіть головою, коли на техніку, коли на силу. Ох і настрибався Білокінь у рамці воріт Колоса, витягуючі іноді мертві м’ячі. Польові ж гравці “Колоса” абсолютно не вражали. Так, Валерій Зимовець грав добре, проте особливо захисту гостей працювати на повну не потрібно було. Натомість кожний удар у рамку воріт – це небезпека голу. Адже черговий сезон у Восходу із голкіперами сум і смуток: низенький віковий Устимський вже фізично тягнути не може, молодий Мартиненко ще не може. І з без тренуваннь “виростити” справного голкіпера навіть не знаю, скільки часу треба. Один верховий гол Устимському і два низом Мартиненку дали нагоду вболівальникам казати, що коли приїде Нива, буде біда (
Але сьогодні була заслужена перемога передусім зусиллями Лазаренко, Костюка і Волошина, проте у іграх із сильнішими командами все можна скластися інакше.

P. S. Хотів написати, хто відверто розчарував на полі, проте передумав і стер. Думаю, кожен гравець сам чудово знає, якщо гра не пішла і чому.

Залишити відповідь