Нагородження спортсменів

Ну і завершуючи розповідь про сезон 2018. 15 грудня у Києві у маленькому залі президенського корпусу МАУП, який не міг вмістити всіх гостей, відбулася церемонія нагородження спорсменів абсолютно усіх замагань, що відбуваються під егідою Федерації мотоциклетного спорту.

А це і спідвей, і ендуро, і мотокрос, і кільцеві перегони, і мотобол, і напевно ще щось, що так і непригнадаєш відразу. А далі ідуть на рівень нижче категорії дітей, юніорів, жінок та категорії в залежності від об’єму двигуна. Тож затягується це все дуже надовго, буфета нема, проте є музичні паузи. Співав один майстер (і це я зараз без іронії) просто шикарно!!! Шкода, не запам’ятав, як його звуть. Василина, Василина, файна Василина, еххх!!!

Із цікавого нам варто зазаначити, що окремо вручалися звання майстрів спорту, і цього разу із мотоболістів його заробив лише один Безносик.
Через 2.5 години після початку дійшла справа до мотоболістів. Тепер уже остаточно. Із “Ниви” цілком заслужений приз як кращий голкіпер отримав Роман Лук’янець.

Ну і медалі вручили на всю команду тім, хто приїхав.

Далі дійшла черга “Дружби”. На фото цього не дуже помітно, але гравці і тренер просто світилися від заслуженої нагороди!!! Дійсно, для команди з Мачух це визначна подія

Ну і нарешті свою порцію медалей і зовсім скромне нагадування, що команда завоювала Кубок. Так, наче це абсолютно нічого не вартує

Допоки очікував на щось цікаве, був час довідатися останні новини щодо збірною. І новини виявилися хорошими: виступ збірної на ЧЕ 2019 планується, команди можуть потрохи визначатися, кого відправити із своїх гравців. Звісно, це все лише попередні плани, і все ще може змінитися, але поки же так.

P. S. Нагороди як кращий бомбардир був удостоєний Сергій Пузик. Схоже, це традиція. Хоча, як на мене, було б логічніше визначати кращого бомбардира по кількості голів у всіх офіційних матчах.

Залишити відповідь