Восход 2 : 0 Дружба

12.06 Восход 2 : 0 Дружба

(Бабанов-2)

Склади команд:

Восход
1. Карой Дмитро (гол.)
3. Павловський Олександр
4. Бабанов Євгеній
5. Волошин Сергій
7. Лазаренко Вячеслав (кап.)
8. Войков Сергій
9. Червоний Сергій
10. Кібіш Віталій (зап. гол.)

Дружба
1. Ткаченко Анатолій (зап. гол.)
2. Крючков Олександр
3. Таран Іван (кап.)
4. Кінаш Олександр
5. Білокінь Олександр
6. Оніпко Іван
7. Орловський Владислав
8. П’янов Віталій
9. Пузік Сергій
10. Сергеєв Максим (гол.)
15. Перепелиця Максим(гол.)

Судді:
Кулік Роман, Зимовець Віталій

Старт чемпіонату для Восходу і відразу перемога над головним претендентом на золоті нагороди цього року. Адже Дружба вже встигла здобути 2 перемоги на Полтавщині та підсилилась кращим гравцем минулого (2019 року) сезону. У Вознесенської команди було аж двоє новачків: досвідчені Євген Бабанов та Сергій Войков, які бог зна скільки років не грали у мотобол. До перших календарних ігор техніка Восходу виявилася не готовою, через що довелося просити про переноси виїздних матчів із Нивою та Колосом. Та зрештою, 12 червня всі зірки зішлися у правильному місці, адже навіть без травмованого Станіслава Червоного Восход отримав беззаперечну перемогу. І нехай рахунок нікого не вводить в оману. Перемога була абсолютно заслужена, Дружба виявилася просто не готовою до такого стилю гри суперника. При будь-якій небезпеці зі сторони Пузіка у карному майданчику гравці Восходу робили не грубий технічний фол, як от атака не зі сторони м’яча, а після 16-ті метрових ударів у Сергія забити не вдавалося. Натомість Восход виплітав неспішно павутину атак, де у ролі неквапливого павука, чи то вільного художника виступав Лазаренко. Основна четвірка польових гравців господарів за весь матч не зробила жодної грубої помилки. Лише взаєморозуміння Вячеслава Лазаренка із новачками команди явно потребує покращення. Бабанов і Войков, навпроти, наче і не переставали грати разом в одній команді)

У Дружби варто відзначити П’янова, який робив дуже багато чорнової роботи, і лише в останній чверті збавив оберти. Тоді більше став брати на себе ініціативу Іван Таран, проте забити реально міг лише раз. Ну і Сашко Кінаш у притаманній для себе манері заробив вилучення на 2 хвилини, коли ззаду зніс Лазаренко, що мав необачність перед ним загальмувати. Чому притаманній для себе манері? Тому що заробляти необов’язкові фоли він вміє. І цей сезон, схоже, може стати не виключенням.

Наостанок варто відзначити чудове суддівство Романа Куліка. Пару епізодів він прогавив, які фізично були поза його полем зору, проте у ігрових моментах матч відсудив дуже добре.

Фото матчу із Вознесенських пабліків у фейсбуці

Залишити відповідь