Дружба здобуває Кубок України!

Ціль бачу, не бачу перешкоди! Команда Тарана не помітила суперників, і здобула перемоги у двох поспіль матчах із Нивою і Колосом.

10.07 Дружба 3 : 1  Нива
(Безносик; Пузик-3)

Нива, що грала досить несподіваним складом із усіма молодими гравцями (Безносик, Березенко, Віталій Бойко), Ходосовим позаду і Білоконем у воротах, мойжі нічого не змогла запропонувати Дружбі. У другій половині матчу навіть переход центра поля давався важко, не кажучи вже про можливість забити гол. Бойко старший та Жиденко виїхзджали лише на заміну та глобально на ситуацію на полі не впливали. Ну а після третього періода, коли вже стало все зрозуміло, у Ниві ще і заміна голкіперів відбулася.

10.07 Колос 1 : 5  Дружба
(Зимовець Вал.; Таран-3, Пузик-3)

Незмінна четвірка польових Дружби більще не берегла сили, і повністю переграла Колос, де чи не вперше у ворота став Лук’янець, що вже, мабудь, почав втрачати форму. Таран, Пузик, П’янов та Кінаш змусили Романа добряче попрацювати і виймати 5 м’ячів із сітки. Колоса вистачило лише на початок зустрічі, коли команди грали на рівних. А Вадим Кондратенко влаштовував димову завісу так, що за його мотоциклом глядачам майже не було видно. Потім мотоцикл він поміняв, але Дружба вже розігралася і здобула впевнену перемогу.

Тож сьогодні хлопці із Мачух можуть спокійно спостерігати за заключмним матчем між Колосом і Нивою та чекати на церемонії нагородження аби отримати цілком заслужені медалі.

Усі фото з матчів Анатолія Чопівського

Залишити відповідь