Восход та Колос зіграли видовищний заключний матч

26.09.2021 Восход 5 : 1 Колос

(Бабанов, Лазаренко-3, Червоний Станіслав; Кондратенко Вадим)

Ох і гарний матч видали команди!

Склади команд:

Восход
1. Карой Дмитро (гол.)
2. Червоний Станіслав
4. Бабанов Євгеній
5. Волошин Сергій
7. Лазаренко Вячеслав (кап.)
9. Червоний Сергій

Колос
1. Мусієнко Вячеслав (гол.)
3. Зимовець Олег
5. Кондратенко Вадим
6. Валерій Зимовець
7. Олександр Зимовець мол.
8. Кондратенко Роман
10. Попов Олександр

Судді:

Руслан Дроздов, Віталій Зимовець

Підсумкові місця у турнірній таблиці вже були визначені заздалегідь, тому гравці грали без напруги за результат. Восход виявився сильнішим, але головне не це. Головне – це якість гри обох команд. У господарів на полі були нестримними Бабанов і Лазаренко, у гостей чудовий матч провели Вадим Кондратенко і Валерій Зимовець. І якщо перший просто виріс у класного гравця, то другий вразив активністю протягом усієї гри, намагаючись грати і у захисті, і в атаці. Хоча в захисті, звісно, виходило куди краще)

Щодо самої гри, то особливо описувати перебіг подій сенсу немає. Восход діяв різноманітно, рідко лишаючі шанси найкращому голкіперу сезона продемонструвати своє вміння у воротах. Були затримки із переходом поля, коли Бабанов та Лазаренко шукали поглядом один одного, але загалом на темп гри це не дуже впливало. Колос, на противагу, діяв як згалоджений механізм, ніяких проблем із переходом центральної лінії та дуже рівний склад, коли жоден гравець не випадав з гри. Попов потужно пробивав із 16 метрів, але чомусь виходило постійно у ближній кут, де або прикривала рамку воріт стінка із гравців, або стояв голкіпер. Якби 10-й номер Колосу так влучав у дальній кут, рахунок був би зовсім інший.

Команда із Нових Санжар хоч і не змогла здолати Восход, який грав без двох гравців основи та запасного голкіпера, але лишила по собі відкрите питання: як із такого добротною грою можна було втрачати очки із Нивою і Поділлям-Мотором?!

Залишити відповідь