Центральний матч сезона за Дружбою!

У Мачухах відбулася остання домашня зустріч цього сезону, й це була гра лідерів чемпіонату. Багато вболівальників очікували на цей матч, але через заборону обласної адміністрації на відвідування масових заходів, зустріч знову пройшла підпільно.
У порівнянні з матчем першого кола, Колос прибув в послабленому складі. Були відсутні через травми Валерій Зімовець й Олександр Павловський. Новосанжарцям навіть довелося дозаявити у склад гравців тренера, Олександра Яковича Зімовця, бо в іншому випадку Колос залишався б без замін.
Перший період пройшов у запеклій боротьбі з великою кількістю атак з обох боків, гравці вгризались у боротьбу за кожен клаптик поля, але нікому забити не вдавалося.
У другому періоді ситуація дещо змінилася, Колос вже не міг так завзято атакувати, й команда стала у глуху оборону, Дружба ж продовжувала тиснути, й це принесло користь господарям, Сергій Пузик відкрив рахунок у матчі!
Третій період також пройшов біля воріт Колоса, але чи не єдина атака гостей завершилась взяттям воріт мачушан. Станіслав Червоний розпочав швидку атаку, центр поля пройшов з Вадимом Кондратенком, гравці Дружби не встигли за цим ривком, й Вадим виходить сам на сам з В’ячеславом Мусієнком, прокатує м’яч вперед, але не дотягується вдарити. Мусієнко вже готувався до стрибка й не був готовий до такої ситуації, й м’яч просто закотився у ворота.
Після пропущеного голу господарі заграли нервовіше, все частіше апелюючи до арбітрів, вимагаючи то вилучення, то пенальті.
Четвертий період також пройшов у постійних атаках Дружби, й спочатку Пузик, а потім після помилки воротаря Колоса Жиденко відзначились забитими голами, отже Дружба обігрує головного суперника з рахунком 3:1, й оформлює чемпіонство. Команді з Мачух залишається зіграти лише одну гру у Кам’янець-Подільському, але вона вже перетворюється у формальність.

В іншому матчі дня, Поділля на своєму полі поступилось Ниві 2:3 (Янішен -2; Ходосов, Бойко, Безносик)

Залишити відповідь